Marende u hotelu DinaraHotel Dinara ima u svojoj bogatoj ponudi raznovrsne marende svaki dan (osim subote i nedjelje) od 09,00 do 15,00 sati. Ponuda jela u tjednu se mijenja, od najjednostavnijih domaćih jela do različitih specijaliteta kuće, jela s roštilja, tjestenina, pizza, gotovih jela, pečenja… Petkom su na menu-ju riblja jela, različite varijante  jela od lignji, tjestenine i rižota od plodova mora, jela od sipe, morski specijaliteti…

Cijene su dosta prihvatljive obzirom na kvalitetu i veličinu porcije, izbor različitih priloga po želji, vrhunsku uslugu naših hotelskih konobara s dugogodišnjim radnim iskustvom i pažnjom prema našim  gostima koji svakodnevno dolaze u lijep i ugodan ambijent novog restorana. Cijene se kreću već od 6,00 KM, zavisno od vrste jela. U ponudi su gratis juhe, jednostavne slastice po jedinstvenoj cijeni - srijedom i petkom.

 

 

Marende u hotelu DinaraMarende možete naručiti telefonom uz mogućnost naše dostave u određenu tvrtku u gradskoj i prigradskoj zoni ukoliko se radi o većem broju jela. Dostava je u tom slučaju besplatna. Također, jelo možete poručiti telefonom i sami preuzeti za ponijeti doma.

Telefon za narudžbu jela: 201 054 – centralna recepcija gdje Vas djelatnici recepcije mogu  spojiti  s kuhinjom  i  možete uvijek saznati što imamo na menu karti taj dan i poručiti određeno jelo za ponijeti ili ručati u našem restoranu.